• تاریخ انتشار : 1398/12/28 - 13:46
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 909
  • زمان مطالعه : 11 دقیقه

ویزیت نزدیک به شش هزار بیمار در درمانگاه کرونای بیمارستان سینا

مصاحبه دکتر محمد طالب پور، رئيس بيمارستان سينا در پايگاه خبري شفقنا منتشر شد.

دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا، مصاحبه دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا را که در پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه (شفقنا) منتشر شده است را در زیر می خوانیم.
رئیس بیمارستان سینا گفت: افراد با یک محاسبه آماری متوجه می شوند که پذیرش محدودیت ها انتظار دور از ذهنی نیست چرا که باعث سلامت بیشتر افراد در آینده می شود. مردم برخی از جوامع در مواجهه با این بیماری بسیار مترقی رفتار کردند؛ در این میان جامعه ایران صاحب یک فرهنگ و تمدن بزرگ و غنی است و ادعای تدین دارد. همچنین براساس پیشینه دینی، تاریخی و انسانی، مردم ایران باید با بالاترین ضریب همکاری در این زمینه بلوغ فکری و اجتماعی خود را به همه دنیا ثابت کنند. جوامعی بودند که با همکاری توانستند به خوبی و با سرعت این بیماری را مهار کنند. در جامعه ما هم به هر دلیل این بیماری قبل از اینکه مهار شود، گسترش پیدا کرد. در فضایی که این بیماری گسترش پیدا کرده، ضریب همکاری بالای افراد را می طلبد تا بتوانیم این بیماری را در جای خود میخکوب کنیم و جلوی گسترش بیشتر آن را بگیریم. ملتمسانه از مردم می خواهیم که نکات ضروری را برای حفظ جان خود و پدر و مادرها و کادر پزشکی و پرستاری که در خط اول جبهه هستند، رعایت کنند. پشتیبانی از کادر پزشکی، از راه کمتر بیمار شدن و رعایت کردن نکات خانه نشستی توسط جامعه است.
از ۳۰ بهمن ماه در حال ارایه خدمت رسانی به بیماران کرونایی هستیم
به گزارش شفقنا، دکتر محمد طالب پور در گفت وگو با خبرنگار ایسنا علوم پزشکی تهران، در مورد خدمات ارایه شده در بیمارستان سینا به مبتلایان بیماری کووید ۱۹، اظهار کرد: از ۳۰ بهمن ماه که بیمارستان سینا را به عنوان یکی از مراکز کووید اعلام کردند، در حال ارایه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا هستیم. همانطور که می دانید بیمارستان سینا مخصوص بیماران تروماست و بسیاری از بیماران ترومایی در سطح شهر به این بیمارستان مراجعه می کنند منتها براساس دستورالعمل وزارت بهداشت، مجبور شدیم قسمتی از اورژانس، ICU بیمارستان و دو بخش را به بیماران کرونایی اختصاص دهیم.
ویزیت نزدیک به ۶۰۰۰ هزار بیمار
وی ادامه داد: بیش از سه هفته است که درگیر این فرایند هستیم و تاکنون نزدیک ۶۰۰۰ بیمار را ویزیت کرده ایم و تقریباً ۱۰ درصد این بیماران بستری شدند. تعداد مرگ و میر در بیمارستان سینا بر اثر ابتلا به کرونا ۳۶ نفر بوده که از لحاظ آماری در شرایط و وضعیت مناسبی است. در حال حاضر و با گسترش بیماری کرونا، تعداد تخت های در اورژانس کووید و سه بخش ICU و هفت بخش بستری به ۲۱۰ تخت افزایش داده ایم.
آمار پایین مرگ و میر مبتلایان به کرونا در بیمارستان سینا
رییس بیمارستان سینا در مورد علت آمار پایین مرگ و میر مبتلایان به کرونا در بیمارستان سینا، گفت: بیمارستان سینا دارای یکی از بهترین مراکز ICU است و به بیماران خود بدون ونتیلاتور و حتی المقدور با روش هایی مثل CPAP و هلمت اکسیژن به ریه بیماران می رساند در نتیجه احتمال بهبودی آنان نسبت به افرادی که اینتوبه می شوند، بیشتر است.
کادر درمانی به صورت شبانه روز در حال خدمت رسانی هستند
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر نزدیک به ۳۵۰ نفر از پرسنل بیمارستان سینا در حال خدمت رسانی به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ هستند. کادر درمانی طبق برنامه ریزی های انجام شده به صورت شبانه روز و با روحیه ای مثبت و بالا در بیمارستان حضور دارند و با تمام وجود خدمات لازم را به بیماران ارایه می دهند. پزشکان و اساتید رشته های مختلف و رزیدنت ها داوطلبانه پای کار آمدند و طبق برنامه ریزی های انجام شده مراجعین را ویزیت می کنند البته تمام این بخش ها تحت نظر و کنترل همکاران داخلی و عفونی است.
در تمام ایام عید و تطعیلات به مردم خدمت رسانی صورت می گیرد
دکتر طالب پور با بیان اینکه در حال حاضر بیشترین فشار بر روی رشته طب اورژانس و عفونی و داخلی و همکاران ICU است، گفت: در بیمارستان سینا به منظور سرویس دهی نوعی جهاد و بسیج عمومی شکل گرفته است، علی رغم اینکه بیمارستان مرکز بیماران مغز و اعصاب و جراحی های قلبی و مغزی و تصادفات جراحی عروق و لاپاروسکوپی است، اما نزدیک ۵۰ درصد تخت های بیمارستان به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ اختصاص داده شده است و برنامه ریزی شده تا در تمام ایام عید و تطعیلات به مردم خدمت رسانی صورت گیرد. معتقدیم در شرایط فعلی که مردم بیش از گذشته نیاز به خدمت رسانی دارند، باید دین خود را ادا کنیم و خوشبختانه تقریباً تمام پزشکان و پرستاران با روحیه کاملاً مثبت و به قصد خدمت به مردم آماده فداکاری هستند.
رییس بیمارستان سینا تصریح کرد: کادر درمانی بیمارستان سینا بسیار سریع برای خدمت رسانی به بیماران مبتلا به کرونا اعلام آمادگی کردند لذا در برنامه ریزی برای خدمت رسانی پرستاران و پزشکان با هیچ مشکلی مواجه نبودیم و اکنون با دقت و جدیت پذیرای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ هستیم.
برخی از پرستاران و پزشکان نزدیک ۳ هفته است که به منزل نرفتند
وی با بیان اینکه برخی از پرستاران و پزشکان به صورت شبانه روز در بیمارستان حضور دارند، اظهار کرد: برخی از پرستاران و پزشکان در منازل خود بستگان مسن یا بیماران قلبی و عروقی و دیابتی یا مبتلا به فشار خون ندارند، لذا پس از اتمام شیفت کاری و ضد عفونی کردن خود و تعویض لباس ها برای استراحت به منزل می روند، اما برای برخی از پزشکان و پرستاران که این امکان را ندارند، فضایی مجزا در نظر گرفته شده است، این افراد نزدیک ۳ هفته است که به منزل خود نرفتند چرا که اگر آلوده شوند و به منزل بروند احتمال درگیری و ابتلا و فوت یک فرد مسن یا مبتلایان به بیماری زمینه ای وجود دارد.
دکتر طالب پور افزود: برخی از بیماران مبتلا به کرونا ۳ روز تحت درمان با اکسیژن قرار می گیرند و بهبود می یابند و می توانند به منزل بروند، اما درصدی شرایط مناسبی ندارند و به ICU منتقل می شوند و تحت درمان قرار می گیرند و اکسیژن رسانی به ریه ها صورت می گیرد.
خیرین بسیج شدند و در حال کمک رسانی هستند
رییس بیمارستان سینا در مورد امکانات خدمت رسانی که در اختیار کادر درمانی بیمارستان سینا و بیماران قرار گرفته و کمبود امکانات در این زمینه، گفت: همانطور که پزشکان، پرستاران و کادر درمانی با تمام وجود به صحنه آمدند، خیرین نیز بسیج شدند و در حال کمک رسانی هستند. اگر بیمارستان سینا در این برهه تنها به بودجه دولتی و دانشگاهی اکتفا می کرد با مشکلات بسیاری رو به رو می شد، اما خیرین بسیار به بیمارستان کمک کردند و در حقیقت با کمک های مردمی است که بیمارستان سینا از عهده ایمنی پزشکان، کادر درمانی و بیماران برآمده است.
از همه مردم انتظار دارم با کمک های خود امکان تأمین سیستم ایمنی پزشکان، پرستاران و کادر بیمارستان و بیماران را فراهم کنند
وی ادامه داد: در حال حاضر در بخش کووید هر شخص بسته ای شامل گان، کلاه، دستکش، ماسک مخصوص و روکفشی دریافت می کند و وارد بخش می شود و پس از پایان شیفت کاری موظف است آنها را معدوم کند؛ این اقدامات هزینه بر است، اما ایمنی و بهداشت را در سطح بالایی قرار می دهد لذا می توانم ادعا کنم که بیمارستان سینا ضریب ایمنی را متناسب با توصیه های WHO اجرا می کند و با اینکه منطقه پر خطر است و مواجه مستقیم با بیماران، بسیار خطرناک است، اما به دلیل همین ضریب ایمنی، میزان ابتلای پرسنل ما بسیار پایین است. لذا از همه مردم عزیز در شغل های مختلف این انتظار را دارم که با کمک های خود امکان تأمین سیستم ایمنی پزشکان، پرستاران و کادر بیمارستان و بیماران را فراهم کنند.
وی گفت: در شرایط فعلی و با توجه به اینکه افراد مسن در صورت ابتلا به این ویروس بسیار با خطر مواجه هستند، لذا. بیمارستان سینا در زمینه درمان از اساتید پیشکسوت استفاده نمی کند؛ اما بیمارستان از این بزرگواران کمک های نقدی قابل توجهی دریافت کرده است. بیمارستان سینا با رعایت نکات اصولی تمام تلاش خود را به کار می گیرد تا هم به بهترین نحو از بیماران مراقبت شود و هم نیروهای درمانی و خدماتی خود را در دست ندهد.
قضاوت کنندگان جامعه پزشکی، تلاش های این روزهای پرستاران و پزشکان را ببینند
دکتر طالب پور در پاسخ به این پرسش که لازم است از کادر درمانی چه حمایت هایی صورت گیرد؟ گفت: لازم است برخی از افراد که تا دیروز در مورد پزشکان و پرستاران قضاوت می کردند این روزها به بیمارستان ها بیایند و تلاش و خدمت رسانی آنان را از نزدیک ببینند. برخی تصور می کنند کار پرستار این است که پشت میز بنشیند، اما اگر یک روز شاهد تلاش پرستاران باشد متوجه خواهد شد که این افراد چگونه از جان گذشتگی می کنند.
از تلاش ها و خدمت رسانی جامعه پزشکی فیلم های مستند ساخته شود
در چند سال اخیر فضایی علیه پرستاران و پزشکان ایجاد شده بود و گفته شد این گروه دچار منفعت طلبی و آیتم های خاص شدند، لذا می توان با ساخت فیلم های مستند از خدمت رسانی و تلاش های این روزهای کادر درمانی اثبات کرد این تفکر وهنی بیش نبوده است. پرستاران و پزشکان یک عمر در خط اول جبهه خدمت حضور داشته اندو پاسخگوی درد و آلام مردم بوده اند، از ابتدای جوانی تلاش کردند و سراسر زندگی خود را با استرس و فداکاری گذراندند و تنها هدفشان رفع مشکلات بیمار بود به همین دلیل امروز هم که مردم با این بیماری خطرناک و همه گیر مواجه شدند، داوطلبانه و ایثارگرانه در صف اول قرار دارند و در حال خدمت رسانی هستند.
پزشکان و پرستاران تنها احترام، حرمت نگاه داشتن و حفظ آبرو می خواهند
رییس بیمارستان سینا اظهار کرد: پزشکان و پرستاران تنها احترام، حرمت نگاه داشتن و حفظ آبرو می خواهند که متأسفانه در چند سال اخیر حفظ نشد؛ به کسانی که همچنان ذهنیت و نظراتی منفی نسبت به جامعه پزشکی دارند پیشنهاد می کنم که از نزدیک تلاش ها، خدمت رسانی ها و ایثارگری های این روزهای این گروه را ببینند، شاید بعدها نتوانند حقیقت را لمس کنند و باز هم اظهار نظر خارج از واقعیت انجام دهند.
دکتر طالب پور بیان کرد: فراموش نکنیم بزرگترین و لذت بخش ترین سرمایه یک پرستار و پزشک این است که بیمار احساس رضایت کند و در نهایت به دلیل تلاش های شبانه روزی ایشان بیمار بهبود یابد و به آغوش خانواده خویش بازگردد.
اقدام استراتژیک را مردم با پیشگیری انجام دهند
وی به منظور پیشگیری از عدم ابتلا به بیماری کووید ۱۹ به مردم توصیه کرد: مجموعه اقداماتی که پزشکان و پرستاران در بیمارستان انجام می دهند، یک اقدام استراتژیک برای مهار کرونا نیست بلکه به افرادی که مبتلا شدند کمک می کنند اقدام استراتژیک را مردم باید با پیشگیری انجام دهند. ویروس کرونا، یک ویروس موذی است که با کوچکترین بی دقتی به سرعت در همه جا پخش می شود. اگر مردم خود را ملزم و مقید به رعایت بهداشت و قرنطینه کردن و پرهیز از حضور در مجامع عمومی بدانند غیر مستقیم خدمت بزرگی به جامعه پزشکی و پرستاری کرده اند چرا که از این طریق فشار را از روی دوش آنان برداشتند و درصد ابتلا را به حداقل رساندند و گویی با این روش هموطنان و خادمین خود در امور پزشکی را محافظت کردند، اما اگر بی دقتی کنند و با حضور در جامعه و رفت و آمدهای غیر ضروری باعث شوند چند نفر بیشتر به این بیماری مبتلا شوند لذا تعداد مراجعه به بیمارستان ها بیشتر و توان بیمارستان ها محدود می شود و این چرخه معیوب ادامه پیدا می کند.
محدویت ها باعث سلامتی بیشتر افراد در آینده می شود
رییس بیمارستان سینا گفت: افراد با یک محاسبه آماری متوجه می شوند که پذیرش محدودیت ها انتظار دور از ذهنی نیست چرا که باعث سلامت بیشتر افراد در آینده می شود. مردم برخی از جوامع در مواجهه با این بیماری بسیار مترقی رفتار کردند؛ در این میان جامعه ایران صاحب یک فرهنگ و تمدن بزرگ و غنی است و ادعای تدین دارد. همچنین براساس پیشینه دینی، تاریخی و انسانی، مردم ایران باید با بالاترین ضریب همکاری در این زمینه بلوغ فکری و اجتماعی خود را به همه دنیا ثابت کنند. جوامعی بودند که با همکاری توانستند به خوبی و با سرعت این بیماری را مهار کنند. در جامعه ما هم به هر دلیل این بیماری قبل از اینکه مهار شود، گسترش پیدا کرد. در فضایی که این بیماری گسترش پیدا کرده، ضریب همکاری بالای افراد را می طلبد تا بتوانیم این بیماری را در جای خود میخکوب کنیم و جلوی گسترش بیشتر آن را بگیریم. ملتمسانه از مردم می خواهیم که نکات ضروری را برای حفظ جان خود و پدر و مادرها و کادر پزشکی و پرستاری که در خط اول جبهه هستند، رعایت کنند. پشتیبانی از کادر پزشکی، از راه کمتر بیمار شدن و رعایت کردن نکات خانه نشستی توسط جامعه است.

  • گروه خبری : بیمارستان سینا,گروه خبری RSS,اخبار ,مصاحبه,گزارش تفصیلی
  • کد خبر : 152486
رضا  آسیابی
تهیه کننده:

رضا آسیابی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *